Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

I.N.G

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ING Investment Marketing (ING IM), η ανομοιογένεια θα είναι το χαρακτηριστικό των παγκόσμιων αγορών για τα δύο επόμενα χρόνια.

Και αυτό γιατί οι χώρες που ανέκαμψαν σχετικά γρήγορα από την Ύφεση και με πιο ήπιες συνέπειες μπορεί να χρειαστεί να επιβάλουν πιο γρήγορα αυστηρή νομισματική πολιτική, για παράδειγμα, το Ισραήλ και η Αυστραλία, ενώ οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν να προστατεύονται από την παγκόσμια δημοσιονομική πολιτική ενάντια της Κρίσης.

Ομοίως, οι τοποθετήσεις υψηλού κινδύνου σημείωσαν καλές αποδόσεις μετά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, ενώ τα κρατικά ομόλογα, για παράδειγμα, επλήγησαν.

Έτσι, η ανάπτυξη των δυτικών χωρών θα είναι πάνω από το μακροπρόθεσμο μέσο όρο για το 2009, αλλά χαμηλότερη από το μέσο όρο το 2010!
Σε ολοκληρωτικό διαχωρισμό των Ασφαλιστικών και των Τραπεζικών της λειτουργιών προχωρά η ING Groep, στο πλαίσιο του προγράμματος εξυγίανσης «Βack to Basics».

Παράλληλα, η Εταιρεία θα πραγματοποιήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,5 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 5 δισ. θα επιστραφούν στην Ολλανδική Κυβέρνηση ως μέρος της αποπληρωμής του δανείου ύψους 10 δισ. ευρώ που έλαβε πέρυσι ο Όμιλος.

Η αποεπένδυση των Ασφαλιστικών Μονάδων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης τετραετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου