Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

VICTORIA KAI DAS ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Την περασμένη Παρασκευή, 29/1/10, οι Ασφαλιστικές Victoria & Das, θυγατρικές της ERGO, βράβευσαν τους κορυφαίους συνεργάτες τους σε μια σεμνή τελετή σε μια κατάμεστη από Πράκτορες αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής. Η ERGO είναι μία από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές στον κόσμο, με 17,7 δισ. ευρώ σε ασφάλιστρα, απασχολεί 50.000 υπαλλήλους σε 50 χώρες και αποτελεί το 50% της μητρικής της αντασφαλιστικής Munich Re.

Η Victoria στην Ελλάδα υπό την Ηγεσία του Θ. Κοκκάλα σε πέντε χρόνια διπλασίασε τα μεγέθη της και μείωσε τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου της από 90% σε 70%, όσον αφορά τις Ασφάλειες Αυτοκινήτων. Πέρυσι αύξησε το προσωπικό της με 40 νέους υπαλλήλους. Τα αποτελέσματα της Das επίσης ήταν εντυπωσιακά το 2009.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του CEO της Victoria, Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώην Εταιρεία στην οποία εργαζόταν, την Guerling, λέγοντας: «Ενώ η Guerling διέκοψε τις εργασίες της το 2000, τα αποθεματικά της ήταν τόσο άψογα, που μέχρι σήμερα πληρώνει τους Ασφαλισμένους της». Σημειωτέον ότι η Guerling είχε ιδιοκτήτη ένα πρόσωπο, τον Guerling, όπως ο Όμιλος Ασπίς είχε τον Παύλο Ψωμιάδη.

Σε ένα άλλο σημείο ο Θ. Κοκκάλας τόνισε: «Ο σεισμός του 2009 που συγκλόνισε την Αγορά μας σήκωσε πολλή σκόνη, που έπεσε στους ώμους όλων μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου