Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

EOS Ασφαλιστική: Αναμένεται Ανάκληση της Άδειας Λειτουργίας;



Δυστυχώς, δεν κατάφεραν οι μέτοχοι της EOS να βρουν τα Κεφάλαια που απαιτούνται προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΕΠΕΙΑ θα αναγγείλει εντός των ημερών την Ανάκληση της Άδειας Λειτουργίας της Εταιρείας.
Ήδη αρκετοί Πράκτορες άρχισαν να κάνουν τις ανανεώσεις των Ασφαλειών των Αυτοκινήτων των Πελατών τους σε άλλες Εταιρείες. Η Αγορά θα αναγκαστεί για άλλη μια φορά να ζήσει το ίδιο δράμα όπως με τις εκατοντάδες χιλιάδες των Αυτοκινήτων της Εγνατία και της Le Monde, που βρέθηκαν εκτός Ασφαλιστικού Φορέα.
Οι ημέρες εκείνες θα μείνουν στην Ιστορία για το χάος που επικράτησε για αρκετούς μήνες μετά μεταξύ μερικών Πρακτόρων και μερικών Εταιρείων, λόγω των ατελείωτων διαπραγματεύσεων και συναλλαγών: «Έχω 50.000 αυτοκίνητα, πόσα μου δίνεις να σου φέρω τις δισκέτες;»!
Σε μια περίπτωση μια εταιρεία που δε διέθετε την υποδομή να διεκπεραιώσει τον τεράστιο όγκο των Εργασιών που ανέλαβε έφτασε στο σημείο να μην προλαβαίνει να εκδίδει τα απαραίτητα συμβόλαια και οι Πράκτορες να τραβάνε τα μαλλιά τους, γιατί οι Πελάτες τους παρέμειναν Ανασφάλιστοι και έτρεχαν να προλάβουν να εκδώσουν συμβόλαια με άλλες Εταιρείες κάτω από πολύ μεγάλη πίεση!
Τα παρατράγουδα που δημιουργούνται από αυτές τις καταστάσεις είναι ατελείωτα, άσχετα με το γεγονός ότι μερικοί Πράκτορες που τα χειρίζονται έξυπνα έχουν μεγάλα κέρδη.Ελπίζουμε σε αυτή την περίπτωση, αν τελικά γίνει η Ανάκληση της Άδειας Λειτουργίας της εν λόγω Εταιρείας, οι μεταβιβάσεις των Συμβολαίων Ασφάλισης του κοινού να διεξαχθούν πιο ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου